El libro Inspector Gadget (Catalan) en formato PDF. El libro Inspector Gadget (Catalan) en formato MOBI. El libro Inspector Gadget (Catalan) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio internet eldeportedealbacete.es.

L’inspector Gadget fa un viatge de plaer en el tren més luxós del món, l’Orient Categorical. Si a això hi afegim que un altre passatger és un gran científic que ha de ser segrestat all� mateix per la horrible organització MAD, la conclusió solament pot ser una: el… riure est� garantit.

42 tendencias de Inspector Gadget para explorar …

Inspector Gadget en el diccionario de traducción español – italiano en Glosbe, diccionario en línea, gratis. Busque palabras y frases milions en todos los idiomas.

La Dibupedia – Inspector Gadget – Intro Català | Fb

L’Inspector Gadget és una sèrie de televisió de dibuixos animats sobre un detectiu maldestre i despistat, l’Inspector Gadget, que és a més un cyborg equipat amb diversos gizmos (artefactes) col·locats for every tot el seu cos. El seu principal enemic és el Dr. Gang, líder de la malvada organització MAD. La sèrie estava produïda per DiC Leisure i va durar de 1983 a 1986.